Editia de IASI. Se incarca informatiile...

ultima ora

City Spin - Orasul tau in miscare

City Spin este prima si singura revista interactiva de timp liber din Romania, animata cu ajutorul tabletelor si telefoanelor mobile. Pentru cititorii care nu dispun de asemenea dispozitive, revista prezinta toate atributele unui material tiparit obisnuit si poate fi citita ca atare. Pentru posesorii de tablete si smartphone in schimb, aceasta se transforma complet in altceva, oferind o serie de informatii suplimentare si posibilitati de interactiune virtuala.

 

Revista City Spin poate afisa similar unor holograme machete publicitare animate (direct pe suprafata de hartie), spoturi video comerciale, trailere de film si alte informatii similare. In materie de interactiune, revista ofera posibilitatea directa de a da like sau follow pe diverse retele de socializare, de a accesa diferite site-uri, de a comanda produse sau servicii, de a participa la diverse concursuri cu premii, vouchere, reduceri etc, toate acestea la o atingere de ecran distanta.

 

Pentru a viziona elementele multimedia si a interactiona cu revista, aveti nevoie de un smartphone sau tableta cu camera, pe platforma Android sau IOS si de aplicatia Aurasma ce se poate instala gratuit din Google Play sau App Store. Aplicatia necesita cativa pasi simpli de configurare, o singura data la inceput, pentru a accesa animatiile City Spin.

 

Aplicatia Aurasma necesita conexiune activa la internet, Wi-fi, 4G sau 3G, preferabil in aceasta ordine.

Cele mai noi postari